neděle 8. května 2016

Kuskus salát plný zeleně



Tento víkend jsme poprvé grilovali, poprvé jsem si vyšla v sandálech, poprvé jsem venčila Jonáše na vodítku a poprvé jsme se projížděli na loďce po Vltavě. A první pocit slunečních paprsků opalujících tváře mi navodil i chuť na nějaký dobrý zelený salátek.

Uvařený kuskus smícháme s uvařenými fazolemi. Pořádnou hrst koriandru a čtyři jarní cibulky pokrájíme na drobno a smícháme.

Zálivku jsem dělala stejnou, jako na asijský salát z bílé ředkve. Tedy sojová omáčka, ocet a šťáva z citronu.

K tomu všemu jsem přihodila lístky neznámé byliny koupené v Sapě. A jako třešnička na salátě: tempeh!
Jak prosté:)


Žádné komentáře:

Okomentovat